Puyol kan lämna Barcelona.




Barcelona behöver övertyga Puyol om att han är eftertraktad i startelvan och att han har en viktig roll i laget annars...

Carles Puyol kan alltså lämna Barcelona om han inte ges en fast roll i laget och inte blir förbisedd i de stora drabbningarna som han blev förra säsongen. Uppgifterna kommer från hans agent.

Den spanske storbacken senarelade diskussioner om att förlänga hans nuvarande kontrakt eftersom han vill se hur ofta han kommer att få spela och även vilken position och så vidare.

 Agent Ramon Sostres var obönhörlig att affären på "bordet" är attraktiv, men för Puyol är inte pengarna av större betydelse och han är mer orolig för hans roll i laget.

"Puyols förnyelseprat har slutat" Sostres uppgav att det finns gott om bra erbjudanden men att spelaren först och främst vill se hur saker förkovrar sig med laget.

"Se på förra säsongen då han spelade i mitten, till höger och till vänster."

" I semifinalen i CL mot Chelsea spelade han inte alls mycket. Han är den enda kaptenen som inte skulle spela en sån viktig match."

"Nu har ett tufft beslut att fatta huruvida det blir Barcelona eller något annat lag återstår att se"

"Pep Guardiola gillar Puyol som spelare men på mitten föredrar han spelare med utsökt bollbehandling som Marquez, Chygrynskiy och Pique.


"Spelarens betänkligheter rör sig uteslutande om han får  spela eller inte och det råder ingen ekonomiska aspekter av betydelse."


Agenten avslutade med att säga: " Tränaren vet att Puyol alltid är redo när det behövs och nu gäller det bara att ge det lite tid. Eftersom tid kan göra så att saker förändras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0