John Terrys aktion som ger tårar av lycka

Terry får känna av mardrömscenarion i Champions League. I fjol förstörde han Chelseas chans på seger  i CL då han snöpligt halkade och sköt utanför då de kunde avgöra i straffläggningen. I år i semifinalen mot Barca var det dock inte han som skulle spela huvudrollen. Utan den norske domarn, Tom Henning Övrebö som förunderligt dömde genom att drygt fem gånger missa att döma straff  för Chelsea... Vilket fällde dem.

Dagarna efter matchen har kantats av mörka rubriker på löpsedlarna.
Bosingwa talade om att domaren var köpt och när slutsignalen hade gått rusade Drogba efter den norske domaren och skrikandes och gormandes. Han förföljde Övrebö enda in till spelartunnel men blev sedan stoppad av funktionärerna. Då han inte lyckades komma åt honom skrek han i TV kameran: " Det var en jävla skam"
Senare har dock medgivit att han hade överreagerat ganska rejält.

Man kunde ju tro att denna företeelsen skulle ge Terry en eruption men inte då. Snarare tvärtom...På en presskonferans meddelade barca stjärnan Samuel Eto'o en fin gest som Terry gjorde efter den för honom svidande förlusten i CL. Han steg in i Barcelonas omklädningsrum och skakade hand med respektive spelare. Det är sånt man vill se sade Eto'o.

En aktion av denna kaliber kan göra så att tårarna strömmar ner för kinderna, sån storartad gest!  Speciellt vid ett sånt tårdrypande tillfälle då man som spelare sällan ens finner en liten ljuspunkt i all melankoli. Det gäller att ha mod ifrån hjärta för att göra en sådan där sak.  Terrys hjärta glöder med kärlek... En spelare att hylla med stående ovationer. Det är stort att kunna se över  och acceptera en så mentalt plågsam förlust.  Jag får tårar av lycka för att terry betedde sig så kultiverat.

Skribent: Mathias Hjorth

Arsenal supporter hängde sig

Det var längesen jag bloggade nu men jag tänkte nu ta tillfälle akt att göra det...

Somliga dar är fotbollen makaber... Ibland har vissa supportrar lite för stort hjärta för sitt lag. Fotbollen blir på blodigt allvar -  en kamp mellan liv o död, mellan framgång och motgång. I samband med Arsenal-Man Utd på tisdagskvällen hängde sig en kenyansk Arsenalsupporter i Nairobi. Enligt BBC:s källor hamnade mannen i dispyt med ett Utd-fan och det befarades att han lämnade puben i halvtid ursinnig. Tidigt på onsdag morgon fann polisen honom död fortfarande iklädd Arsenaltröja.
Tragisk händelse som ännu en gång visar hur mycket känslor en klubb bidrar till...


Falska rykten.




De senaste dagarna har de gått rykten om att Zlatan ska vara påväg ifrån Inter, bara skitsnack som vanligt.
Tuttosport hade gått ut med nyheten att Real Madrid skulle ha erbjudit 1,1 miljarder för Inter superstjärna.
Som alltid är de bara ett rykte och kommer så att förbli, hade Corriere dello sport eller Gazzetta kommit med nyheten hade de varit en helt annan femma. Corriere går bara ut med denna stora nyhet därför att dem vill kärna lite extra med pengar på alla de extra tidnigar de säljer i Italien, sen är ju även Corriere dello sport ifrån Turin.

Skribent: Jens Hellman Stenberg

Inter goes big.



Inter som tidigast för en vecka sedan fick sitt bud på Diego Milito nobbat, har nu fått bukt med affären och Milito ser ut att ansluta från genoa till nästa säsong. Men man nöjer sig inte med bara Milito, utan Inter och Barcelona har en dragkamp om Bayern Munchens storstjärna Franck Ribéry. Bayern sägs vilja ha ca 440 miljoner för fransmannen, Inter har siktat in sig på att värva honom och har erbjudit Maxwell och Mancini för att få ner transfer summan en aning. Vi får se vart han hamnar tillslut.

Skribent: Jens Hellman Stenberg

RSS 2.0