Nedräkningen har börjat imon smäller det

Fotbollsvärlden väntar otåligt på att Ronaldo ska presenteras på Santiago Bernabeu.  För det är inte varje dag världens bästa spelare ansluter till ditt lag. Den nuvarande Ballon d'or vinnaren och världens bästa spelare enligt FIFA, Cristiano Ronaldo avslöjas som officiell Madridista imorgon (måndag) på eftermiddagen.

Nyheterna om Ronaldos annalkande ankomst till Madrid har lockat en hel fotbollsvärld. Ingen vill missa stunden då Ronaldo klär på sig Real Madrid tröjan för första gången. Hundratals medier kommer vara där och rapportera, och händelsen kommer att sändas över hela världen.

Cristiano vet på ett ungefär vad han kan förvänta sig av sin presentation efter att Kakas avslöjande. Kaka beskrev ju det som "en oförklarlig känsla" - du måste bara få uppleva det.

Kaka avslöjades den 30 juni för en förbluffande svärm på 55 000 åskådare. Två dagar senare 2 juli var det Raul Albiols tur att gå upp på podiet och stå i rampljuset. Den spanske försvararen möttes av en handfull åskadare jämfört med Kaka, men ändå 10 000. Ronaldo kommer att bli det tredje nyförvärvet som presenteras och han kan mycket väl skriva historia. Scenen är uppställd och nedräkningen har börjat imorgon smäller det.

Jag längtar, för det här kommer att slå allt och vara mäktigare än mäktigast.

Cristiano Ronaldo




/Mathias Hjorth

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0