Presentationen av Ronaldo

Ett fullsatt Bernabeu gav den nya madridistan ett varmt välkomnande.

Aldrig förr i fotbollens historia har en presentation varit så väntad. Igår var 80 000 samlade för att hälsa Ronaldo välkommen som en ny madridista.

På den norra sidan av planen var en scen uppsatt och runt omkring fanns det troféer och bilder på legendariska spelare i Real Madrid. De första att ta plats på scenen var president Florentino Perez, hederspresident Alfredo Di Stefano och den före detta portugisiske spelaren och legenden Eusebio.

En iögonfallande film om  C. Ronaldos bästa ögonblick visades strax före presentation började, och det följdes av hyllningar till stora Madridistas under de senaste tiderna som Beckham, Raul, Zidane, Guti, Ramos, Figo, Ronaldo, Guti och Robinho etc.

Florentino Perez

" Tack alla för att ni kommit hit. Ni representerar den största symbolen för Real Madrid, vilket är passionen som ni klubbmedlemmar och fans över hela världen känner för detta lag. Ni är den viktigaste förutsättning för den här beundransvärda och högt ansenliga klubb. Vad som händer ikväll har aldrig tidigare hänt och er massiva uppvaktning är kärnan i Real Madrid. Tack för att ni är stjärnorna i den här uppvisningen av styrka, spänning och vision."

"Det finns portugisiska fans här idag för att hälsa deras storstjärna välkommen. Det är också hedrande att få ha en av de bästa spelare i alla tider och  den bästa portugisiska spelaren Eusebio här."

" Ni måste vara medvetna om att på denna scen råkar vi nu ha två av de bästa spelarna i världen genom tiderna, Di Stefano och Eusebio. Mycket få personer är privligierade att få möta storheter och vi hälsar en av dessa välkommen idag. Härmed välkomnar Real Madrid en av de utvalda att besanna fotbollfansens drömmar, välkommen Cristiano Ronaldo.

I samma ögonblick kommer Ronaldo ut från omklädningsrummet och på arena hörs jubelrop: "Si, Si, Si Ronaldo en el Madrid" (Ja, ja, Ja Ronaldo i Real Madrid)


Precis när Ronaldo hade nått scenen avslutade Perez sitt tal:

"Kära Cristiano Ronaldo! Det här är din publik nu. Det är samma publik som gjort att Real Madrid  sina höga höjder inom fotbollen. Din talang har gjort det möjligt att få en av dina drömmar besannade. Vi är väldigt nöjda att du ville spela för Real Madrid. Fotboll för dig är en välsignelse oich du är medveten om att framgång för laget är högsta prioritet. Cristiano Ronaldo välkommen till Santiago Bernabeu Stadion. Välkommen till platsen där legender föds. Välkommen till Real Madrid"

Cristiano Ronaldo

"Jag är väldigt glad över att vara här. Det här är en dröm som besannas, som ett litet barn drömde jag om att spela i Real Madrid. Jag förväntade mig inte en fullsatt arena. Det är otroligt. Tack så mycket allihop! Hala Madrid!

Efter dessa korta ord kom Ronaldo närmare läktarna och hälsade på många fans.

Bilder från presentationen:

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
I tunneln innan han skulle marschera ut på planen
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
Cristiano ler och i bakgrunden skimrar europacuppokalerna.

Cristiano Ronaldo
Tummen upp till Ronaldo skulle jag vilja säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0