Första titt på Valdebebas

Fyra dagar efter C.Ronaldos mäktiga presentation och bara 12 timmar efter Benzemas avslöjande igår så tog de båda idag sin första titt på träningsanläggningen Valdebebas. Det var inte en rundvandring utan mer en första dag på jobbet. 
Portugisen och fransmannen tränade för första gången med sina nya lagkamrater samtidigt som Real Madrid återgick till träning inför säsongen 2009/2010. Även Ezequiel Garay, som har varit utlånad till Racing Santander, och Alvaro Negredo, som närmast kommer från Almeria, har återvänt till Real Madrid.

Ronaldo, Benzema, Garay, och Negredo samlades 09.30 för att kolla in deras nya träningsanläggning och träffa deras lagkamrater. Fast inte bara det utan även trä på sig fotbollskorna och gå ut och köra sitt första träningspass.

För Ronaldo, Benzema och Garay tog det inte alls lång tid innan de hade acklimatiserats sig i laget. De var hela tiden väl omhändertagna av Pepe, Lass, Gago och Higuain som uppdaterade dem med allt om Real Madrid och hjälpte dem även att kommuicera på spanska.

Pepe, Lass, Cristiano, Benzema y Adan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0